Sproud geeft een onvergetelijke home-party!

Sproud geeft een onvergetelijke home-party!

Onze zorgverleners houden het al maanden vol in deze coronacrisis. Daarvoor krijgen ze niet altijd de waardering die ze verdienen. We vergeten daarbij de waardevolle krachten niet die er achter de schermen voor zorgen dat de boel blijft draaien. En de onzichtbare supporters thuis, die hun partner, mama of papa de afgelopen periode veel hebben moeten missen. 

Als hommage aan hun trouwe inzet organiseert Sproud op 21 december om 19 uur een homeparty. Een avond om het werk even los te laten, om de dankbaarheid te voelen voor al die lieve zorgen, om quality time te hebben met dierbare huisgenoten, of om samen met collega’s en bewoners te beleven op het werk…

HIERONDER  kan je een nummer aanvragen. Zo kan je een bijzondere collega in de bloemetjes te zetten, een lieve medewerker bedanken voor de goede zorgen, of je kan je partner, mama of papa laten weten hoe trots je op hem of haar bent.
Een selectie van deze liedjes  zal speciaal voor jullie vertolkt worden door verschillende artiesten, waaronder Jean Bosco Safari. Mee feesten kan volledig gratis via ons Facebook-event.


Dit initiatief kon tot stand komen dankzij de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse overheid.